Ögonfransserum – Att Välja Det Bästa Serumet

Det verkar som att vi blivit översvämmade av dussintals ögonfransserum på senaste tiden. Hur ska man välja den som verkligen kommer funka och vilka kan stå upp till dina höga förväntningar? När du bestämmer dig för ett särskilt ögonfransserum bör du vara 100% säker på att det är säkert och effektivt. Du vill inte att ditt känsliga hudområde och dina spröda fransar ska riskera att få klåda eller irritation eller eller annat obehag.

Hur funkar ett ögonfransserum?

Alla produkter för ögonfransväxt funkar inte på samma sätt. De som är mindre effektiva är de som man applicerar längs fransarnas längd. De förbättrar tillståndet på fransarna och återbygger strukturen i fransarna. De är är inte effektiva när det gäller att förlänga fransarnas längd. Fransarna kan verka en anine tjockare men den hjälper inte babyfransar att växa. Dessa ögonfransserum är de som har en mascara-liknande borste och som appliceras med vickande rörelser på ändarna av fransarna. Dessa produkten rekommenderas ofta att användas som en bas under mascaran. Det tunna lagret av serumet hjälper att skydda fransarna från skada från kemisk mascara. Hurvida ögonfransserumet hjälper att hålla mascaran på plats bättre utan att den flagnar av beror på varje individuell produkt.

De effektivaste ögonfransserumen är de som appliceras direkt på ögonfranslinjen. De aktiva medlen och vitaminerna absorberas av det tunna skinnlagret och penetrerar djupt ner i hårsäckarna. Den verkar inte på fransarnas struktur utan på rötterna som återfuktas och får riktig hydration. Starka fransrötter kan producera hälsosamma fransar som sannolikt kommer växa sig längre och tjockare. Dessutom så börjar hårsäckarna producera mer än en frans och på kort tid så kan man observera att många babyfransar dyker upp från hårsäckarna. Det första reslutatet kan observeras efter endast 4 veckors systematisk användning. Sämre fransar faller ut när makeup tas bort och fransarna blir övergripande glansigare och starkare. För att se skillnaden på längd och tjocklek bör man vänta ytterligare 2-3 veckor. När man använder ögonfransserumet som verkar på fransrötterna kommer man se en enorm skillnad i utseendet flera månader efter upphörandet av fransbehandlingen.

Innan du handlar
Tänk först på vad för sorts förväntningar du har på ögonfransserumet. Vill du bara ha starka fransar eller vill du ha extra längd? Tänk på vad mer du kan göra för att förbättra dina fransar. Fransar är som hår. De blir torra om din kropp är uttorkad. Drick åtminstone en liter rent vatten i en vecka och se om det uppstår någon skillnad.