Vad är ögonfransserumet verkligen?

Det finns så många kvinnor som inte är nöjda med hur deras fransar ser ut. De vill att de ska vara längre och tätare. Vi kan se trenden med länga fransar överallt. Långa fransar i tidningarna och på reklamskyltar. Hur förbättar man fransarna på ett säkert sätt? Ögonfransserum kan vara svaret.

Vad är ögonfransserumet verkligen?

Ögonfransserum är en skönhetsprodukt som låter fransarna växa längre och tjockare än de vanligtvis gör. Varje ögonfransserum bör vara tillverkat i laboratorier enligt alla förordningar. Sen så testas produkten av overoende laboratorier och godkänns för försäljning. De effektivaste ögonfransserum är de som är baserade på natuella ingredienser. Det påverkar hur serumet verkar på självaste fransarna men det är även en viktig aspekt rörande hudvården. De populäraste ingredienserna är Aloe Vera och eteriska oljor. Ögonfransserumet är oftast fullproppat med vinaminerna E, PP och B5. De syntetiska ingredienserna används främst för konservering och förebygger även bakterier från att spridas. De flesta ögonfransserum testas inte på djur så alla djurälskare kan använda dem utan dåligt samvete.

Ögonfransserum förbättrar fransarnas tillstånd från insidan och ut. Fransarnas hårsäckar blir starkare och själva strukturen på fransarna återuppbyggs. Att fransarna blir mörkare eller glansigare kan ses som en bonus. De flesta ögonfransserum gör fransarna tjockare och längre vilket ger den falska frans effekten. Produkterna som innehåller en mascara-liknande borse hjälper borsta dina fransar så de håller sig böjda innan du applicerar på mascaran. Vad ett ögonfransserum inte bör göra är att ge dig blöta fransar looken eller klumpa ihop dom eller få mascaran att flagna av.

Ögonfransserum och Säkerhet
Varje Ögonfransserum bör möta den toppstyrda standarden. För det första så måste du komme ihåg att ögonfransserum endast är designade för utvärtes bruk. Var försiktig när du aspplicerar produkten så den inte kommer i dina ögon. Det är även viktigt att du alltid tar bort dina kontaktlinser innan du sätter på ögonfransserumet. Se till att du läser bipacksedeln innan du använder någon fransprodukt.