Ögonfransserum – Vad är det?

Det finns många kvinnor som klagar på skicket på sina fransar. De är inte nöjda med hur de ser ut. De är antingen för korta eller för glesväxta. Vi blir översvämmade med reklam som främjar kvinnor med onaturligt långa fransar. Den flaska frans looken har blivit dominerande i mode och skönhetsindustrin och det finns inget som tyder på att det kommer förändrar någon gång snart. Om du vill använda en naturlig metod för att förbättra dina fransar så kan ögonfransserum vara den bästa lösningen.

Ögonfransserumet exponerat

Ögonfransserum är det speciellt designade formulan som förbättrar växten av fransar. Det bör vara designat och tillverkat i laboratorier och testat av oberoende institut. Ingredienserna som stimulerar ögonfransarnas hårsäckar bör vara naturliga, plant baserade och säkra för det känsliga skinnområdet. Varje ögonfransserum är utförligt testad av tillverkare innan det kan släppas till försäljning.

Forskare har bevisat att endast fyra kvinnor av tre hundra inte upplevde de positiva resultaten. De mest effektiva ögonfransserumen är de som är baserade på naturliga ingredienser rike i vitamin H och E. De ökar inte bara fransarnas växt utan är även lindrande för skinnområdet. De vanligaste ögonfransserum ingredienserna är bland andra: eteriska oljor, papaya extrakt och peptider.

För att bli ägaren av otroligt vackra fransar räcker det inte att köpa ögonfransserumet utan man måste vara ihärdig med appliceringen av produkten varje dag enligt instruktionerna försedda av tillverkaren. När serumet används systematiskt kan man observera hur fransarna stimuleras och blir längre och tjockare.

Hur Använder man Ögonfransserumet så att Ögonfransarna Växer På Rätt Sätt?
Oavsett vilket ögonfransserum du väljer, så bör du alltid hålla dig till några enkla och universella regler beträffande appliceringen av ögonfransserumet.

För det första, se till att din hud är ren. Tvätta området runt dina ögon med försiktiga rörelser. Använd tvål eller skum till detta ändamålet som hjälper dig ta bort orenheter och oljor som har samlats där. Det är viktigt att du tar bort kontaktlinser innan du applicerar serumet. Ta bort dina kontaktlinser innan du applicerar serumet.

De flesta av de effektiva ögonfransserumen har små spetsiga borstar som kan fördela produkten med precision. När din hud är ren och torr så applicerar du en tunn linje fransväxt serum på ögonfranslinjen så produkten kan penetrera genom huden ner i hårsäckarna. Detta sättet att applicera på är enkelt och liknar hur man gör med färgad eyeliner. För bästa resultat kan du prova att applicera ögonfransserumet från olika vinklar varje gång. Till exempel, en dag kan du börja applicera från den inre kanten av ögat och dra borsten mot den yttre kanten och nästa dag gör du tvärtom. Försök undvika att få produkten i ögonen. Om detta händer skölj ögonen i rikligt med ljummet vatten. Det är rekommenderat att låta serumet torka och absorberas innan du fortsätter sätta på resten av din makeup. De flesta ögonfransväxt serum absorberas helt in i skinnet inom 10 minuter.