Tre anledningar till varför du bör använda ögonfransserum

Skulle du vilja att dina kvinnliga vänner avundas dina långs och yppiga fransar? Har du någonsin funderat på att förbättra dina fransars tillstånd? Om svaret är ja, så kan lösningen vara ett bra ögonfransserum.

Börja behandlingen idag och njut av dina fransar snarare än du tror.

WH-Frågor
Varför ska du använda någon av de frans förstärkande produkterna? Ända tills nu så har ingen hittat någon mer effektiv behandling för fransväxt. Man kan förlänga sina fransar genom att limma fast syntetiska lösögonfransar men denna metoden är inte permanent och skadar ens naturliga ögonfransar. Ögonfransserum är berikade med vitaminer för att hjälpa naturlig tillväxt.

När är det ett bra tillfälle att börja behandlingen? När som helst funkar, men efter sommaren så är våra fransar i sämst skick. Om man börjar använda ögonfransserumet på hösten så kan vara säker på att solen inte kommer förstöre det man precis byggt upp.

Anledning 1: Ögonfransar skadade av kosmetiska procedurer. Om dina fransar redan är glesa och korta på grund av fransförlängningar, så kan du reparera deras struktur genom att använda riktigt ögonfransserum i ett par månader. Att även använda kemiska makeup borttagnings medel kan reslutera i att fransar blir spröda och benägna att brytas. Självklart så växer inte dina fransar till baka på en natt och du måste använda serumet systematiskt i ett par veckor innan du ser de första resultaten.

Anledning 2: Naturligt korta och svaga fransar. För att vara exakt så finns det inget som naurligt svaga fransar. Det finns bara ovårdade ögonfransar som inte blev försedda med optimal näring. Ögonfransserum är fullproppade med alla de väsentliga vitaminer och oljor som dina fransar kräver. Allt du behöver göra är att använda det regelbundet så tar serumet hand om resten.

Anledning 3: Fake Lash Effect finns inom räckhåll. Följ trenden och ge dig själv en bättre version av falska fransar. Använd ögonfransserumet i minst 20 dagar för att bevittna den otroliga förvandlingen Dina ögon kommer se större och ljusare ut tack vare yppiga, djärva fransar.